#1992: "Cannot take "gardener" objectives cards during last turn"
De què tracta aquest informe?
Què ha passat? Si us plau, selecciona a sota
Descripció detallada
• Quina va ser l'acció del joc que volies fer?
Take a new gardener objective• Què intentes fer per dur a terme aquesta acció del joc?
Click "gardener"• Què va passar quan ho vas intentar fer (missatge d'error, missatge de la barra d'estat de la partida, ...)?
"all objectives are already completed"• Quin és el meu navegador?
Mozilla v5
Historial de denúncies
Not the first time it happens...
I don't know if it is a fault at the start that I cannot select the card or a fault afterwards where I can (is there anything in the rules that says I can only complete a certain number of one card type?).
It doesn't occur every time.
Last noticed on table #25137512
Currently move #250, so think it was move #249 (my last turn).
There's no bug here.
J'ai le même soucis pour les objectifs parcelle. Il en reste 11, et j'ai beau appuyer pendant 10 minutes j'ai toujours le message comme quoi j'ai pioché un objectif qui a déjà été fait. Est ce que ça veut dire que les 11 parcelles restantes ont été faites ? Est ce que dans ce cas là on ne devrait pas avoir un message disant que les objectifs restant ont tous été fait, et que donc nous devons prendre soit un objectif panda soit un objectif jardinier ?
Afegeix quelcom a aquest report
- Un altre ID de partida / ID de moviment
- Prémer F5 ha ajudat a arreglar el problema?
- El problema apareix diversos cops? Cada cop? a l'atzar?
- Si tens una captura de pantalla d'aquest error (bona pràctica), pots utilitzar Imgur.com per pujar-ho i copiar i enganxar el link aquí.