#162995: "Builder does not count on sustenance event"
De què tracta aquest informe?
Què ha passat? Si us plau, selecciona a sota
Descripció detallada
• Quina part de les regles no s'han respectat per l'adaptació de BGA
Builder does not count on sustenance event.
In the rulebook it states that building cards do not count but every characters count including builders
• És visible la violació de les normes durant la repetició de la partida? Si es així, en quin número de moviment?
Every sustenance event• Quin és el meu navegador?
Google Chrome v134
Historial de denúncies
boardgamearena.com/2/mesos?table=649168636
Afegeix quelcom a aquest report
- Un altre ID de partida / ID de moviment
- Prémer F5 ha ajudat a arreglar el problema?
- El problema apareix diversos cops? Cada cop? a l'atzar?
- Si tens una captura de pantalla d'aquest error (bona pràctica), pots utilitzar Imgur.com per pujar-ho i copiar i enganxar el link aquí.