#162820: "Ação do número 7 é obrigatória e não me permite passar a vez"
De què tracta aquest informe?
Què ha passat? Si us plau, selecciona a sota
Descripció detallada
• Quina part de les regles no s'han respectat per l'adaptació de BGA
Ação do número 7 é obrigatória e não me permite passar a vez• És visible la violació de les normes durant la repetició de la partida? Si es així, en quin número de moviment?
Nao• Quin és el meu navegador?
Google Chrome v134
Historial de denúncies
Aconteceu nesse jogo, regra vermelha envio o 7 vermelho ao passar eu perderia a rodada, no caso não deveria perder. Caso seja obrigatória a ação sugiro remover a opção de passar ao jogar o 7
Afegeix quelcom a aquest report
- Un altre ID de partida / ID de moviment
- Prémer F5 ha ajudat a arreglar el problema?
- El problema apareix diversos cops? Cada cop? a l'atzar?
- Si tens una captura de pantalla d'aquest error (bona pràctica), pots utilitzar Imgur.com per pujar-ho i copiar i enganxar el link aquí.