#162265: "最終計算時の花の価値の暴落についての計算が正しく行われていない"
De què tracta aquest informe?
Què ha passat? Si us plau, selecciona a sota
Descripció detallada
• Quina part de les regles no s'han respectat per l'adaptació de BGA
ゲーム終了時の点数計算において最も価値のある花の点数が半減されない、もともと1点の花が5点になって計算された。最も価値のある花の表現がトラック上の収穫された花の数であればゲーム説明が間違えていると思われる。• És visible la violació de les normes durant la repetició de la partida? Si es així, en quin número de moviment?
リプレイから確認できます。
最終ターン後の終了処理の計算時です。• Quin és el meu navegador?
Google Chrome v134
Historial de denúncies
申し訳ありません。ルールを誤解していました。
収穫された花の個数(回数ではない)分の価値が上がっていました。
Afegeix quelcom a aquest report
- Un altre ID de partida / ID de moviment
- Prémer F5 ha ajudat a arreglar el problema?
- El problema apareix diversos cops? Cada cop? a l'atzar?
- Si tens una captura de pantalla d'aquest error (bona pràctica), pots utilitzar Imgur.com per pujar-ho i copiar i enganxar el link aquí.